...
🧑 💻 Все найцікавіше з програмного забезпечення, автомобілебудування, світу. У ньому є все, що вам потрібно знати про мобільні пристрої, комп'ютери та багато іншого для вундеркіндів.

Як подивитися, як Sony PlayStation 5 показує сьогодні вдень

7

Sony

Незважаючи на весь шум, який оточує PlayStation 5, ми досі не знаємо, як вона виглядає і що вона може робити. Звичайно, ми заглянули в контролер і швидку демонстрацію техніки, але «майбутнє ігор» все ще оповито таємницею. Ситуація може змінитися о 13:00 (за тихоокеанським часом), коли Sony проведе пряму трансляцію презентації PS5.

Sony могла покласти все на стіл для годинної прямої трансляції. Але шанувальникам хардкору слід пам’ятати, що це розкриття для всіх, а не для хардкорних ботаників. За словами Сіда Шумана, старшого директора відділу комунікацій щодо вмісту Sony, попередньо записаний потік працює зі швидкістю 1080p і 30 кадрів в секунду та зосереджений на «іграх, у які ви будете грати після того, як PlayStation 5 запустить це свято».

Ймовірно, ми подивимося на Godfall, запуск лише для PS5, а також на Assassin’s Creed: Valhalla і Watch Dogs Legion. Але немає сенсу гадати, які ігри покаже Sony. Все, що ми можемо зробити, це чекати прямої трансляції та з трепетом дивитися на золоте яйце Sony.

Sony транслюватиме свою гулянку PS5 на Twitch та YouTube о 13:00 (за тихоокеанським часом). Для довідки, це 14:00 (MT), 15:00 (CT) і 16:00 (ET). Якщо ви перебуваєте у Великобританії, ви можете дивитися потік о 21:00 (BST).

Джерело: Sony

Джерело запису: www.reviewgeek.com

Цей веб -сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що з цим все гаразд, але ви можете відмовитися, якщо захочете. Прийняти Читати далі