...
🧑 💻 Allt det mest intressanta från programvaran, bilindustrin, världen. Den har allt du behöver veta om mobila enheter, datorer och mer för nördar.

Så här ser du Sonys PlayStation 5 avslöja i eftermiddag

9

Sony

Trots all hype som omger PlayStation 5 har vi fortfarande ingen aning om hur den ser ut eller vad den kan göra. Visst, vi har haft en titt på kontrollern och en snabb teknisk demo, men "spelframtiden" är fortfarande höljd i mystik. Det kan ändras klockan 13.00 (PDT) när Sony är värd för sin PS5-avslöjande livestream.

Sony kunde lägga allt på bordet för sin timmeslånga livestream. Men hardcore-fans bör komma ihåg att den här avslöjandet är till för alla, inte för hardcore-specifikationer. Enligt Sid Shuman, senior chef för Sonys innehållskommunikation, kör den förinspelade strömmen i 1080p och 30 FPS, och fokuserar på "spelen du kommer att spela efter att PlayStation 5 lanseras denna semester."

Vi kommer förmodligen att ta en titt på Godfall, en lanseringstitel endast för PS5, tillsammans med Assassin’s Creed: Valhalla och Watch Dogs Legion. Men det är ingen idé att gissa vilka spel Sony kommer att visa. Allt vi kan göra är att vänta på livestreamen och stirra i vördnad på Sonys guldägg.

Sony kommer att sända sin PS5-revel på Twitch och YouTube klockan 13.00 (PDT). Som referens, det är 14:00 (MT), 15:00 (CT) och 16:00 (ET). Om du är i Storbritannien kan du se streamen kl. 21.00 (BST).

Källa: Sony

Inspelningskälla: www.reviewgeek.com

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Jag accepterar Fler detaljer